

PMI - CPC Exam Timetable for the Year 2026

This timetable outlines the examination schedule for the exam units in 2026. Please review the details carefully, including the date, time, exam name, format, and duration.

Notes for Learners

- Exam Format: CPC exams are calculation style, requiring written responses.
- Please note the actual exam time may slightly differ from the above exam times, as learners will be taking the exams at STAGGERED times on the TestReach portal. For example -if the exam time is scheduled to take place from 9:30-11:30 AM, few learners may start the exam at 9:15 AM and others could be allowed entry at 9:45 AM. However, learners would still be entitled to the full duration of the exam.

January 2026

Date	Exam Unit	Time	Format	Duration
22/01/2026	Leavers Part 1	9:00 am-10:30 am	Calculation	90 minutes
22/01/2026	Leavers Part 2	10:30 am-12:00 pm	Calculation	90 minutes
23/01/2026	Retirements Part 1	9:00 am-10:30 am	Calculation	90 minutes
23/01/2026	Retirements Part 2	10:30 am-12:00 pm	Calculation	90 minutes

March 2026

Date	Exam Unit	Time	Format	Duration
09/03/2026	Deaths Part 1	8:30 am- 10:00am	Calculation	90 minutes
09/03/2026	Deaths Part 2	10:00am- 11:30am	Calculation	90 minutes
10/03/2026	Transfers	8:30am- 10:00am	Calculation	90 minutes



<u>May 2026</u>

Date	Exam Unit	Time	Format	Duration
12/05/2026	Leavers Part 1	8:30am- 10:00am	Calculation	90 minutes
12/05/2026	Leavers Part 2	10:00am- 11:30am	Calculation	90 minutes
13/05/2026	Retirements Part 1	8:30am- 10:00am	Calculation	90 minutes
13/05/2026	Retirements Part 2	10:00am- 11:30am	Calculation	90 minutes

<u>July 2026</u>

Date	Exam Unit	Time	Format	Duration
06/07/2026	Deaths Part 1	9:30am-11:00am	Calculation	90 minutes
06/07/2026	Deaths Part 2	11:00am-12:30pm	Calculation	90 minutes
07/07/2026	Transfers	9:30 am- 11:00am	Calculation	90 minutes

September 2026

Date	Exam Unit	Time	Format	Duration
07/09/2026	Leavers Part 1	9:00am-10:30am	Calculation	90 minutes
07/09/2026	Leavers Part 2	10:30am-12:00pm	Calculation	90 minutes
08/09/2026	Retirements Part 1	9:00am-10:30am	Calculation	90 minutes
08/09/2026	Retirements Part 2	10:30am-12:00pm	Calculation	90 minutes



November 2026

Date	Exam Unit	Time	Format	Duration
2/11/2026	Transfers	9:00am -10:30am	Calculation	90 minutes
3/11/2026	Deaths Part 1	9:00am -10:30am	Calculation	90 minutes
3/11/2026	Deaths Part 2	10:30am -12:00pm	Calculation	90 minutes