

PMI - Exam Timetable for the Year 2026

This timetable outlines the examination schedule for the exam units in 2026. Please review the details carefully, including the date, time, exam name, format, and duration.

Please note this timetable applies to the following qualifications and exam units that are also part of PMI Pathways :

Qualifications

- > Advanced Diploma in Retirement Provision
- > Diploma in Retirement Provision
- Diploma in Employee Benefits and Retirement Savings
- > Diploma in International Employee Benefits

Pathways

- > Retirement Provision Pathway
- Pensions and other Employee Benefits Pathway
- Technical Pensions Administration Pathway
- Practical Pensions Administration Pathway
- Pensions Trusteeship Pathway

Notes for Learners

- Exam Formats: MCQ exams consist of multiple-choice questions. P&G exams are essay-style, requiring written responses.
- Please note the actual exam time may slightly differ from the above exam times, as learners will be taking the exams at STAGGERED times on the TestReach portal. For example -if the exam time is scheduled to take place from 9:30-11:30 AM, few learners may start the exam at 9:15 AM and others could be allowed entry at 9:45 AM. However, learners would still be entitled to the full duration of the exam.

February 2026

Date	Exam Unit	Time	Format	Duration
9th February	CU1A	9:00-11:00 AM	MCQ	2 hours
10th February	CU1B	2:00-4:00 PM	MCQ	2 hours
11th February	CU2	9:30-11:30 AM	MCQ	2 hours
12th February	CU3	9:30-11:30 AM	MCQ	2 hours



16th February	CU4	9:30-11:30 AM	MCQ	2 hours

March 2026

Date	Exam Unit	Time	Format	Duration
16th March	DBA	9:30-11:30 AM	MCQ	2 hours
17th March	DCA	9:30-11:30 AM	MCQ	2 hours
18th March	MIEB	1:15-3:15 PM	MCQ	2 hours
19th March	RRP	9:30-11:30 AM	MCQ	2 hours
23rd March	P&G	9:30-12:30 PM	Essay Style	3 hours
23rd March	P&G	9:30-12:30 PM	Essa Styl	•

2



June 2026

Date	Exam Unit	Time	Format	Duration
15th June	CU1A	9:30-11:30 AM	MCQ	2 hours
16th June	CU1B	1:30-3:30 PM	MCQ	2 hours
17th June	CU2	9:30-11:30 AM	MCQ	2 hours
18th June	CU3	9:30-11:30 AM	MCQ	2 hours
19th June	CU4	9:30-11:30 AM	MCQ	2 hours

<u>July 2026</u>

Date	Exam Unit	Time	Format	Duration
13th July	DBA	9:00-11:00 AM	MCQ	2 hours
15th July	DCA	9:30-11:30 AM	MCQ	2 hours
15th July	MIEB	1:30-3:30 PM	MCQ	2 hours
16th July	RRP	10:30-12:30 PM	MCQ	2 hours
17th July	P&G	9:30-12:30 PM	Essay Style	3 hours

October 2026

Date	Exam Unit	Time	Format	Duration
12th October	CU1A	10:00-12:00 PM	MCQ	2 hours
13th October	CU1B	2:00-4:00 PM	MCQ	2 hours
14th October	CU2	9:30-11:30 AM	MCQ	2 hours
15th October	CU3	10:00-12:00 PM	MCQ	2 hours
15th October	CU4	3:00-5:00 PM	MCQ	2 hours
19th October	P&G	9:00-12:00 PM	Essay Style	3 hours

3



November 2026

Date	Exam Unit	Time	Format	Duration
9th November	DBA	9:00-11:00 AM	MCQ	2 hours
10th November	DCA	9:00-11:00 AM	MCQ	2 hours
11th November	MIEB	12:00-2:00 PM	MCQ	2 hours
12th November	RRP	9:00-11:00 AM	MCQ	2 hours

Glossary of Exam Units

CU1A - Core unit 1A - Understanding Retirement Provision

CU1B - Core Unit 1B - Foundation in International Employee Benefits

CU2- Core Unit 2- Regulation of Retirement Provision

CU3 - Core Unit 3 - Running a Workplace Pension Scheme

CU4 -Core Unit 4 -Financing and Investing for Retirement Provision

DBA- Defined Benefit Arrangements

DCA - Defined Contribution Arrangements

P&G- Professionalism & Governance

RRP- Reward and Retirement Provision

MIEB - Managing International Employee Benefits